Overslaan naar inhoud

Baucor specialiteitsbladen en gereedschap

BAUCOR® Speciaal Gereedschap, Slijtvast Gereedschap, Hardmetalen Onderdelen

Baucor ontwerpt en produceert hoogwaardige industriële gereedschappen en speciale onderdelen die ontworpen zijn om langer mee te gaan dan ooit. Baucor is volledig in staat om op maat gemaakte gereedschappen van wolfraamcarbide en staal te vervaardigen. Of u nu een tekening of monster heeft of misschien zelfs een handgetekende schets, de ingenieurs van Baucor kunnen uw ontwerp binnen enkele dagen omzetten in een eindproduct! Onze expertise is ons vermogen om aangepaste slijtageonderdelen, speciaal gereedschap en hardmetalen componenten te vervaardigen.

BAUCOR® Precisie Industriële Messen en Machinemessen 

Als een wereldwijd bekend mesproductiebedrijf met zijn hoogwaardige faciliteiten en meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van snijgereedschap, is Baucor een veelgevraagde fabrikant van industriële messen, machinemessen en precisiegereedschappen ter wereld geworden. Ons productassortiment omvat machinemessen en industriële bladen in aangepaste en standaardformaten voor (maar niet beperkt tot) de meeste industriële verwerkingstoepassingen, verpakkingen, papierverwerking, voedselverwerking, bandenproductie, rubberverwerking, pluimvee- en vleesverwerking, textielsnijden, plastic snijden en recycling en vele anderen. Een andere belangrijke specialiteit van Baucor is het ontwerpen van op maat gemaakte precisie-slijtgereedschappen voor vele industrieën, variërend van defensie tot lucht- en ruimtevaart tot automotive. Baucor zet zich in voor de productie en levering van industriële messen, machinemessen en aangepaste gereedschappen van de hoogste kwaliteit in staal en wolfraamcarbide binnen een korte doorlooptijd en levert uitzonderlijk precies op tijd.

Snelle productontwikkeling bij Baucor stelt onze klanten in staat om een volledige service te krijgen van versnelde productie voor hun behoeften. Of uw bedrijf nu snel op maat gemaakte gereedschappen nodig heeft voor direct gebruik in uw fabriek of u een engineering- en ontwerpbedrijf bent dat onmiddellijke prototypingservice voor uw nieuwe producten nodig heeft, Baucor biedt volledige productie en engineering voor onze klanten die op maat gemaakte gereedschappen nodig hebben. van Tungsten Carbide en staal in slechts enkele dagen. Neem hier vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en hoe Baucor u kan helpen om producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren die snel zijn gemaakt voor uw onmiddellijke behoeften.

Toonaangevende Technische vooruitgang


Onze industriële precisie-messen, machinemessen, medische messen en speciaal gereedschap zijn vervaardigd uit geslepen geharde gereedschapsstaal (D2, A2, A8. 1095, 1075), hogesnelheidsstaal (M2 HSS, M4 HSS), verschillende roestvrij staalsoorten (300 en 400-serie), en talrijke hardmetaalsoorten. Bekijk onze producten voor meer informatie. Van prototyping tot productie van grote volumes, Baucor biedt de hoogste kwaliteit technische expertise en mogelijkheden bij het vervaardigen van uw precisie-slijtage-snijgereedschappen. Baucor biedt elke klant al meer dan 35 jaar geoptimaliseerde oplossingen voor hun behoeften op het gebied van snijbladen, is sterk aanwezig op de wereldwijde markt voor industriële messen en precisie-slijtgereedschappen en blijft toonaangevend op het gebied van technische vooruitgang.