Overslaan naar inhoud

Beheer van kritieke onderdelen - Voorraadprogramma's van Baucor

We zijn erg trots op onze BAUCOR messen en we zijn ervan overtuigd dat we u verder kunnen helpen met de beste voorraadopties.

Net als veel van onze klanten die gelukkig al ingeschreven zijn, moedigen we uw bedrijf ten zeerste aan om gebruik te maken van onsCPM -programma. Het is absoluut een verademing.

Als u onze e-mail ook kunt doorsturen naar de inkoopafdeling van uw bedrijf, de onderhoudsafdeling (als die er is) en de technische afdeling, dan stellen we dat zeer op prijs.

Wat is CPM?

Omdat u al regelmatig één of meer soorten industriële bladen van BAUCOR koopt, maken wij graag uw andere bladen die u mogelijk bij andere leveranciers koopt. We hebben een programma voor klanten zoals u en het heet "CPM", wat staat voor "Critical Part Management".

De reden waarom we het Critical Part hebben genoemd, is omdat bladen met hoge precisie moeten worden vervaardigd en een gebrek aan voldoende voorraad kan leiden tot extreem dure stilstandtijden. Soms kan uw volledige vergoeding afhankelijk zijn van een klein blad. Daarom worden bladen in veel industrieën Critical Part genoemd.

Als u bij voorkeur een technische tekening van elke blad of misschien een monster van deze bladen die u bij andere bedrijven inkoopt, kunt bezorgen, sturen we u graag een offerte zodat u de kwaliteit van BAUCOR kunt vergelijken.

Wat bieden we aan?

  • Met dit programma maken we gratis één monster van elk van uw messen die momenteel in gebruik zijn.

  • Als u door wilt gaan met een algemene inkooporder, maken en slaan wij ze voor u op. Op basis van uw vraag leveren we ze just-in-time.

  • De kwaliteit van elke batch is precies hetzelfde en rechttoe rechtaan.

  • We kunnen u alle zorgen uit handen nemen door gratis monsters, betere prijzen en geweldige voorraadopties te bieden die just-in-time levering aan uw bedrijf garanderen.