Overslaan naar inhoud

Niet alleen messen: Ontdek het volledige scala aan productiemogelijkheden van Baucor

De naam Baucor staat synoniem voor hoogwaardige snijoplossingen. Maar wat u zich misschien niet realiseert is dat onze expertise veel verder gaat dan het leveren van een scherpe rand. Wij zijn een full-spectrum productiepartner, uitgerust om een breed scala van uw productiebehoeften te ondersteunen. In ons hart worden we gedreven door innovatie, precisie en een oprecht verlangen om de ingewikkelde uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd op te lossen - zodat u kunt doen waar u het beste in bent.

Uw mogelijkheden uitbreiden: Waar Baucor in uitblinkt

Laten we eens kijken naar de specifieke gebieden waar onze productiemogelijkheden uitblinken:

 • Aangepaste bladen: Het hart van onze expertise: We verleggen de grenzen van conventioneel lemmetontwerp. Cirkelvormige messen voor delicaat snijden, robuuste guillotinemessen met geavanceerde coatings, complexe perforeermessen voor gespecialiseerde patronen - we kunnen elke snij-uitdaging aan. Het draait allemaal om het vinden van de optimale combinatie van staal, geometrie en oppervlaktebehandelingen om aan uw materialen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.
 • Machinecomponenten voor optimale prestaties: Het blad is slechts één stukje van de puzzel. Wij ontwerpen en vervaardigen de omringende elementen die een soepel, efficiënt snijproces garanderen. Slijtplaten gemaakt van uitzonderlijk duurzame materialen, nauwkeurig bewerkte aambeelden en op maat ontworpen geleiders voor een betere materiaalhantering vormen samen een totaaloplossing die uw hele bewerking ten goede komt.
 • Precisiebewerking: Uw ideeën krijgen vorm: Dankzij onze CNC-bewerkingsmogelijkheden van topkwaliteit kunnen we projecten met ongeëvenaarde nauwkeurigheid uitvoeren. Of u nu een paar prototypes nodig hebt om te testen, complexe onderdelen die precies volgens uw specificaties worden gemaakt of een grote productierun van gespecialiseerde onderdelen, ons vakkundige team is toegewijd om de kwaliteit te leveren die u eist.
 • De levensduur van uw apparatuur verlengen: Wij helpen u uw bedrijfskosten te verlagen door vakkundige renovatie en reparatie. Messen die hun oorspronkelijke scherpte terugkrijgen, versleten onderdelen die vakkundig worden gerepareerd - ons doel is om de levensduur van uw waardevolle machines te maximaliseren en kostbare vervangingen waar mogelijk te voorkomen.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Het Baucor-verschil: Het gaat om meer dan productie

Wij begrijpen dat het bij het kiezen van een productiepartner om meer gaat dan alleen capaciteiten. Dit is waarom Baucor zich onderscheidt:

 • Ongeëvenaarde materiaalkennis: Het selecteren van het juiste staal is nog maar het begin. Wij begrijpen hoe coatings, warmtebehandelingen en andere factoren de prestaties en duurzaamheid in het veld beïnvloeden. We gebruiken deze expertise om oplossingen te creëren die niet alleen uitblinken in hun taak, maar ook de ontberingen van uw specifieke productieomgeving doorstaan.
 • Op maat gemaakt voor uw succes: Elk project profiteert van onze probleemoplossende mentaliteit. We analyseren uw uitdagingen, stellen verbeteringen voor die verder gaan dan wat voor de hand ligt en werken nauw samen om meer dan alleen componenten te leveren - we leveren tastbare verbeteringen aan uw productiviteit.
 • Kwaliteit verankerd in onze cultuur: We houden ons bij elke stap aan strenge kwaliteitsnormen. Dit betekent consistente materialen, nauwkeurige toleranties en grondige inspectie vóór verzending. Het gaat om meer dan alleen het maken van het onderdeel, het gaat erom u het vertrouwen te geven dat hoort bij betrouwbare prestaties, dag in dag uit.

De industrieën die we versterken

Baucor's sterke productie ondersteunt diverse industrieën waar prestaties belangrijk zijn:

 • Verpakking: Wij zijn uw partner in het overwinnen van de snijcomplicaties van folies, laminaten, blisters en alles daar tussenin.
 • Converting: Van papier en folie tot technisch textiel, wij ontwerpen oplossingen voor foutloos snijden, minimaal afval en uptime waar u op kunt rekenen.
 • Voedselverwerking: Hygiënische messen van uitzonderlijke scherpte en duurzaamheid, die voldoen aan de strengste voedselveiligheidsvereisten.
 • Productie: Het leveren van snijgereedschappen, machineonderdelen en diverse onderdelen op maat van de unieke behoeften van uw industrie.

Ontdek wat we voor u kunnen doen

De beste manier om de reikwijdte van Baucor's mogelijkheden te begrijpen is door een gesprek aan te gaan over uw doelen.