Overslaan naar inhoud

Carbide componenten

Custom carbide componenten, slijtvaste onderdelen (carbide delen)

Baucor ontwerpt, ingenieurs en vervaardigt hoogwaardige carbide gereedschappen en slijtvastheid van Tungsten Carbide, die langer duren dan ooit. Of u nu een print of een ruwe schets of een idee hebt dat u in een carbide component moet veranderen, is Baucor volledig in staat om precisiecarbide componenten te produceren voor machines, ruimtevaart, automatisering, oliegas, hernieuwbare reenergie en voor alle andere sectoren die gebruik maken van Carbide delen om gereedschapskleed te beperken.
Inzicht in de uitdagingen van vandaag in het ontwerp, evenals de productkwaliteit van carbide componenten, is Baucor hier om deze uitdaging met u te ondernemen. Of u nu in omzetting, machines, apparatuur of een andere industrie bent, wijzen u op Baucor, net als duizenden anderen, voor de juiste en optimale oplossingen. Baucor is op haar highend-faciliteiten toegewijd aan het ontwerpen en vervaardigen van precisiecarbide componenten.

Wij zijn de experts in het vervaardigen van carbide componenten en wolfraam carbide slijtvaste onderdelen

Van een maat van een paar millimeter tot een grootte van 2540 mm, zijn Baucor zeer gespecialiseerd in het vervaardigen van specialiteitsgereedschappen, waaronder carbide componenten per monster, tekening of zelfs een idee. Als u uw speciaal gereedschap voor uw exacte eisen heeft, kunt u contact met ons opnemen en krijg nu een gratis offerte. Als u een tekening, schets of schriftelijke specificaties heeft voor het blad dat u nodig hebt, laat het ons weten of we het voor u kunnen ontwerpen en ontwerpen.
Neem contact met ons op voor informatie.