Overslaan naar inhoud

Diamant gecoate delen

Diamantgecoate onderdelen, slijtvaste onderdelen, diamant galvaniseren

Baucor ontwerpt, ontwerpt en vervaardigt precisie-diamantgereedschappen, slijtdelen en slijtvaste onderdelen van de hoogste kwaliteit die langer dan ooit meegaan. Galvaniseren van uw slijtdelen, snijgereedschap met diamant zorgt voor een extra langere levensduur en veel betere slijpprestaties. Of u nu een print of een ruwe schets heeft of zelfs een idee dat u in een slijtvast onderdeel moet veranderen, Baucor is volledig in staat precisieonderdelen te vervaardigen voor machines, lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, olie-gas, hernieuwbare energie en voor alle andere sectoren die gebruik maken van hardmetalen onderdelen om gereedschapsslijtage te beperken. 

Inzicht in de huidige uitdagingen in het ontwerp en de productkwaliteit van de slijtvastheidseisen, is Baucor hier om deze uitdaging met u aan te gaan. Of u zich nu bezighoudt met ombouw, machines, uitrusting of welke andere industrie dan ook, wendt u net als duizenden anderen tot Baucor voor de juiste en optimale oplossingen. In zijn hoogwaardige faciliteiten streeft Baucor ernaar om precisie-slijtvaste componenten te ontwerpen en te vervaardigen.

Wij zijn de experts in productie, diamant galvaniseren, hardmetalen componenten en wolfraamcarbide slijtvaste onderdelen

Van een afmeting van een paar millimeter tot een afmeting van 100 inch, Baucor is zeer gespecialiseerd in het vervaardigen van speciale gereedschappen, inclusief hardmetalen componenten per monster, tekening of zelfs een idee. Als u uw speciale gereedschappen nodig heeft  die volgens uw exacte vereisten zijn vervaardigd, neem dan contact met ons op. krijg nu een vrijblijvende offerte Als u een tekening, schets of schriftelijke specificaties heeft voor het blad dat u nodig heeft, laat het ons dan weten, anders kunnen wij het voor u ontwerpen en engineeren. 

Wij ontwerpen, engineeren en produceren industriële precisiebladen, machinemessen en op maat gemaakte gereedschappen die volgens exacte specificaties zijn vervaardigd. 

Vanuit deze locaties leveren we ook duizenden BAUCOR® industriële messen en machinemessen op voorraad.

Neem hier  contact met ons op  om te informeren naar het vervaardigen van uw volgende gereedschap.